journalist, Bent Christensen, JydskeVestkysten

Se Bent C

Om ham selv

Jeg er 54 år, født i Årre. Jeg arbejder ved JydskeVestkysten. Jeg er lykkelig gift med min Hanne, som jeg har fejret kobberbryllup med. Sammen har vi fire børn. Kun Uffe bor stadig hjemme.

Fritiden går med ingenting. Når jeg er færdig med det, læser jeg en bog - eller kører til ishockey i Esbjerg. Jeg er stor fan af Esbjerg Energy. Jeg kører i skøjtehallen, så tit, det kan lade sig gøre. Den kolde skøjtehal er nok blevet en slags tempel for mig, hvor følelserne får frit løb. Jeg pifter, iklæder mig min blå spillertrøje (original 22 Gommesen) og råber Sorte Svin efter dommeren. Modstanderne er en flok nordtyskere, der bare skal ha' en omgang tæv. Efter sådan en omgang afstresning triller jeg lettet hjem i min egen Clio til min ganske fredelige tilværelse med familie og arbejde.

Hjerteflimmer

Mit hjerte er i fare - det flimrer. Men det har jeg fået noget gjort ved - endda hele tre gange!. Læs den hjertegribende beretning her.

Tilbage til forsiden

I'm an ogre!!!!

Ølgod Ølgod

Vi skytter skulle efter sigende være rejselystne. Og som du kan se neden under, så kommer jeg da også ud at rejse ind i mellem. Men ude godt - hjemme bedst. Siger denne skytte.

Hjemme i stuen med god varme på radiatoren. En hund i fodenden af sofaen. Nyherne på tv. En dreng, der leger med Lego. En kone, der koger på den anden sofa. Det er nu heller ikke værst ...

New York New York

Så skete det! Min ven Michael og jeg kom til New York, hvor vi så en footballkamp mellem New York Giants og San Francisco 49ers og lokalopgøret mellem NHL-klubberne New York Islanders og New Jersey Devils.
Vi sikrede os en t-shirt med nr 81 Satan. Han scorede så også, så det ku' ikke være meget bedre. Se bare her.

Min weblog

Nu er jeg også begyndt at blogge. Se blot her.